Voorgerechten

Soepje van boschampignons – gepocheerd ei     € 12,50
Carpaccio van hertenkalf – chips van pastinaak – crème van aardpeer – truffelvinaigrette – crumble van spek & appel     € 19,50

Gebakken ganzenlever – truffelzuurkool – gecarameliseerde appel – Luikse stroop     € 26,50

Hoofdgerechten

Skreifilet uit onze ‘josper’ – romanesco – crème van polderpuree & bloemkool – beurre blanc met saffraan     € 31,00

Paling in’t groen     € 33,00

Trio van ‘spek-rookworst-spiering’ – zuurkool – mosterdroomsaus – savooistoemp     € 28,00

Paardenfilet ’gegrild’ – witloofsla – saus naar keuze – frietjes     € 37,50

Filet pur’rossini’ – saus ‘périgourdine’ – gecarameliseerde winterwortel – pommes ’sardalaise’     € 42,00

Dessert

Apfelstrudel – kaneelijs     € 13,00

Suggestiewijnen

Wit

L’Artisan le chardonnay – (Frankrijk – Languedoc)Geuren van tropisch fruit, hazelnoot, ananas, vanille en toast     Fles € 32,00 / glas € 7,00

Bellingham the Bernard series old vine Chenin blanc – (Zuid-Afrika – Westkaap)Sappige, rijke smaak met frisse geuren    Fles € 39,00 / glas € 8,00

El Gordo del Circo (Spanje – Alicante)Aroma’s van appel, peer, tropisch fruit en verse kruiden    Fles € 53,00 / glas € 11,00

 

Rood

L’Artisan le grenache noir – (Frankrijk – Languedoc)Toetsen van bessen, aardbei en framboos ( ook gekoeld zeer lekker).    Fles € 32,00 / glas € 7,00

Vinalopo crianza – (Spanje – Alicante)Monastrell & cabernet Sauvignon- toetsen van rijp fruit, kruiden, specerijen    Fles € 29,00 / glas € 6,00

Old butcher & cleaver – (Zuid-Afrika – Westkaap)Shiraz & pinotage – robuuste aroma’s van donkerrood fruit    Fles € 43,00 / glas € 9,00

 

Champagne
Ruinart Blanc de Blanc – fles € 149

Gin “Frans & Yvonne”

N°56 – vlierbloesem – lavendel – citrus (kruidig) – € 15,00
N°58 – dennennaalden – gember – limoen (floraal) – € 15,00