Voorgerechten

Terrine van hert met ganzenlever – mizuna – portovinaigrette – crumble van hazelnoot € 24,5
Op hooi gerookte kwartelfilet – gemarineerde salade van komkommer – kwartel ei € 23,5
Tongfilet – rieselingmousseline – beukenzwam – Noordzeegarnalen VG € 23 HG € 43

Hoofdgerechten

Paling in ‘t groen €33
Hertenkalf – sausje van zwarte peper – verloren groenten – amandel- & hazelnootkroketjes € 31,5
Filet van fazant ‘traag gegaard’ – witloof met kriekbier – portosaus – Aardappelgratin € 29

Dessert

Poire ‘Belle Hélène (gegrild op de Josper) – vanille ijs € 13

Suggestiewijnen

Wit
Babich Black Label Marlbourough Sauvignon blanc (Nieuw-Zeeland)- fles € 43,00 / glas € 9,00
La Forge Estate Chardonnay (Frankrijk) – fles € 29,00 / glas € 6,00
El Gordo del Circo (Spanje) – fles € 53,00 / glas € 11,00

Rood
Vallegre Red Colheita (Portugal) – fles € 29,00 / glas € 6,00
Comtat ‘m’ Monastrell (Spanje) – fles € 36,00 / glas € 7,50
Machoman (Spanje) – fles € 57,00 / glas € 11,50

Champagne
Ruinart Blanc de Blanc – fles € 149

Gin “Frans & Yvonne”

N°56 – vlierbloesem – lavendel – citrus (kruidig) – € 15,00
N°58 – dennennaalden – gember – limoen (floraal) – € 15,00