Voorgerechten

Op hooi gerookte kwartelfilet & geconfijte eendenbout mizuna salade – hoisinmayonnaise €22,50
Carpaccio van hert – hertenkalfkroketje – crumble van pecannoten – knolselder €24,5
St.Jacobsvrucht – zwarte pens – beurre blanc – hazelnoot €25,5
(supplement Belgian ‘Platinum’ kaviaar 10gr € 25

Hoofdgerechten

Hertenkalffilet ‘Grand Veneur’ – topinamboer – gratin van boterraap & Maredsous kaas – amandelkroketjes €34,5
Gepekelde fazantfilet – knolselderpuree – fine Champagnesaus – bospaddestoelen – gevulde krokines met truffel €32
Grietfilet – groene asperges – gepofte ui – purperen bloemkool – Noilly Prat saus – pommes soufflés €34
Paling in’t groen – tuinkruiden van eigen kweek – frietjes €36

Dessert

Moelleux van Callebaut chocolade – kroepoek met cacao – gel van papaya €14,5