OVER
Menu
FOTO
SUGGESTIES
UW EVENT
INFO
Onze maandsuggesties
Wildsuggesties
Trio van wildpaté
Wildzwijn - speculoos & jenever, fazant - sinaas & vermouth, Ree - vijg & porto
kramiek - witloofconfituur
18
Huisgerookte eendeborst -
Op de Oklahoma gerookt - verse vijgen - Reblochon - crumble van rode biet
21
Wildstoofpotje -
Spruitjes - koolrabi - veenbessen - wijnpeertje - hazelnootkroketjes
32
Fazantfilet -
Traag gegaard met jenever ‘Vieux Nouveau’ - gebraiseerd witloof - Calvadossaus - hazelnootkroketjes
36
Hertentournedos -
Knolselder - poivrade - bospaddestoelen - hazelnootkroketjes
37
Onze maandsuggesties
Voor
Cervena
Carpaccio van zomerhert - chioggia biet - hazelnoot - sinaasappel
24
Bouchot mosseltjes -
Bretoense mosseltjes - room - piment d’espelette
22
Hoofd
‘Barberie’ eend -
Eendenborstfilet - witloof - kriekbiersaus - pommes Annettes
37
Lenghaas -
Schotse Highlander - knolselder - jus Ostendaise - karnemelkpuree
36
Na
Semifreddo -
Mandarijn - krokante chocolade - crumble van pistache - karamel
14
Kaasplankje -
Geselecteerd door onze chef- huisgemaakte confituur & chutney - notenbrood
17
Chef's meat selections
Bavette ‘Ocean Beef ’ -
Nieuw Zeeland
36*
Entrecôte ‘Prime’
graan gevoederd
-
USA
42*
Ribeye ‘Mazura’ -
extra gemarmerd - Polen
41*
Tomahawk ‘Holstein’ -
Nederland
2 pers
92*
(*) inclusief aardappelen, groenten & saus naar keuze
Maandmenu
€ 69 (per tafel te bestellen)
Cervena
Carpaccio van zomerhert - chioggia biet - hazelnoot - sinaasappel
of
Bouchot mosseltjes
Bretoense mosseltjes - room - piment d’espelette
*****‘
Barberie’ eend
Eendenborstfilet - witloof - kriekbiersaus - pommes Annettes
of
Lenghaas
Schotse Highlander - knolselder - jus Ostendaise - karnemelkpuree
***
Semifreddo
of Dame Blanche
of Sterke koffie
of Kaasplankje
Geselecteerd door onze chef - huisgemaakte confituur & chutney - Vruchten & notencake
Suppl. als dessert in maandmenu €7,-