OVER
Menu
SUGGESTIES
UW EVENT
INFO
Onze maandsuggesties
VOOR
Sint Jacobsvruchten
Kort gebakken coquilles - lardo di colonnata - knolseldercrème - kruidenolie
22
Buikspek
-
Gelakt buikspek - gepekelde jonge wortel - crème van pompoen - radijs
18
Carpaccio van Cervena
-
Flinterdun gesneden zomerhert - groene asperges - vlierbloesem - Parmigiano
21
Trio van ganzenlever
-
Van koud naar warm - konfijt van groene tomaat - crumble van pecannoot & amandel
25
HOOFD
Varkenskroontje ’Duroc De Batallé’
-
Traag gegaard & geroosterd - Cross & Blackwellsaus - aardappelgerecht & groenten naar keuze
32
Eendeborstfilet
-
Filet van ‘Barberie’ eend - geroosterde pastinaak - kriekbiersaus - gratin dauphinois
31
Roggevleugel
-
Gebakken roggevleugel - kappertjessaus - peterselie-aardappelen
34
NA
Crème brûlée
-
Vanille-ijs - Yuzu - chocolade
13
Eton Mess
- Roomijs van amandelmelk - gel van duindoornbes - meringue - cantuccini Toscani
14