OVER
Menu
SUGGESTIES
UW EVENT
INFO
Onze maandsuggesties
VOOR
Lamsspiesjes ‘Arrosticini’
taboulé - feta - tzatziki
22
Gegratineerde mosselen
21
Carpaccio van zwaardvis
24
HOOFD
Kalfsentrecôte
ratatouille, rozemarijn aardappeltjes
37
Pladijsfilet
puree van erwt & munt, beurre blanc met mosseljus
35
Speenvarken
paprikacoulis , Franse boontjes, ratte aardappelen
36
NA
Citroentaart
met geflambeerde meringue
13
Mosselsuggesties:
Mosselen natuur
28
Mosselen witte wijn
29
Mosselen 'Frans & Yvonneé
(look, room, pernod, curry, fijne groenten)
31
Chef's meat selections
Bavette ‘Ocean Beef ’ (Nieuw Zeeland)*
34
Ribey ‘Black Angus’ (Uruguay)*
39
Filet Pur ‘Hereford’ (Australië)*
43
Tomahawk ‘Red & White’ Premium (Polen) +/- 1,2kg (2 pers)*
88
(*) inclusief aardappelen, groenten & saus naar keuze