OVER FRANS & YVONNE

We focussen op een culinaire beleving, met fijne gerechten en kraakverse ingredienten.

Het verhaal.

Afhankelijk van het tafeltje waaraan je plaats nam, zit je in de living van Yvonne of in de keuken van Frans. Want deze panden bulken van de verhalen, kostbare herinneringen en geschiedenis.

De naam van ons restaurant is een eerbetoon aan en een knipoog naar de vorige bewoners: Frans & Yvonne. Frans woonde op nummer 58, terwijl buurvrouw Yvonne elke dag de deur van huisnummer 56 achter zich dichttrok.

Frans & Yvonne brengt een Belgische keuken die klassieke smaken met eigentijdse invloeden combineert. Je kan hier terecht voor een heerlijke lunch, gezellig diner en alles ertussen. Op de menukaart vind je zowel klassiekers uit ‘De keuken van Yvonne’ als gastronomische pareltjes met vlees, vis en schaaldiergerechten en heerlijke desserten.
We zijn gelegen in het centrum van Waarloos, een landelijke gemeente tussen Antwerpen en Mechelen.

Onze Josper.

Een gesloten houtskooloven ontworpen in Barcelona (Spanje), en een elegante combinatie tussen grill, oven en barbecue.

Vooral: de smaak en het aroma zijn beter dan op een doorsnee grill. Vlammen komen er niet aan te pas, waardoor de ingrediënten nooit uitdrogen, noch aanbranden.  Door de combinatie oven-grill, worden vlees, vis of groenten tegelijkertijd zowel dichtgeschroeid, gerookt als geroosterd.

De door ons geselecteerde houtskolen geven de gerechten hun unieke smaak.

Join us soon for great food and fine wine in a relaxed setting