Prijs p/p € 85 (amuses + 5 gangen) zonder drank Prijs p/p € 125 (incl. aperitief, door ons geselecteerde wijnen, water, koffie of thee) reserveren kan via de knop onderaan.
Bubbels & appetizer’s Glaasje Cava - amuses van de chef **** Voorgerechten Kwartel Op hooi gerookte kwartelfilets - gemarineerde komkommer - kwartelei of Ensis & Infauna Scheermesjes - kokkels - fregula - beurre blanc - radijs of Waldorfsalade ‘Frans & Yvonne’ Waldorfsalade - beulingkroketje - gebakken beuling - duo van ganzenlever - gekarameliseerde appel **** Kabocha-pompoen Soepje van ‘Kabocha’ pompoen - kastanjecrème - gerookte amandel ***** Limoncello ‘Spritz’ Citroensorbet - proscecco - zeste van limoen - munt **** Hoofdgerechten Hertenkalf ‘Grand Veneur’ Filet van hertenkalf - grand veneursaus - crème van knolselder - witloof - beignet van appel - hazelnootkroketjes of Kabeljauw - rivierkreeft - grijze garnalen Brandade van kabeljauw & rivierkreeftjes - gemarineerde grijze garnalen - Hollandaise of Hazenpeper Stoofpotje van haas - spruitjes - girollen - krokines met veenbes **** Nagerecht Crocq ‘Amisu’ Mascarpone - chocolade spongecake - crémeux van caramel - krokantje van amandel