OVER
Menu
SUGGESTIES
UW EVENT
INFO
Vier valentijn bij Frans & Yvonne
Menu
Prijs p/p € 80 zonder drank
Bubbels & appetizer’s
Glaasje Cava - amuses van de chef
***
Voorgerechten
Vitello Tonato € 19
Gesneden kalfsvlees - tonijnmayo - crumble van zwarte olijven - rucola - parmezaan
of
Gekonfijte zalm € 21
Gekonfijte & gebrande zalmfilet - gepekelde groentjes - wasabicrème
of
Millefeuille van Mediterraanse groentjes € 17
Torentje van Zuiderse groenten - mozzarella
***
Bisque d’homard € 14
Kreeftensoepje - ratatouille van venkel & prei
***
Limoncello ‘Spritz’ € 12
Citroensorbet - proscecco - zeste van limoen - munt
***
Hoofdgerechten
Kalfskroontje € 35
Op de Josper gegrild - groene marktgroentjes - mosterdsausje - ratte aardappelen
of
IJslandse zeewolf € 34
Zeewolf ‘spek & salie’ - bospaddestoelen - knolselderpuree met dragon & mosterd - Nantuasaus
of
Kipfilet ‘La Belle Flamande’ op Normandische wijze € 28
Traag gegaarde kipfilet - roomsausje met spek-zilveruitjes-Calvados - waterkers - puree ‘Aligot’
***
Dessert
White heart € 14
Vanille-ijs - aardbei & framboos - rode vruchten coulis