Amuses van de chef
**
Kalfstartaar – tempura van scholfilet – mayonaise van wasabi €21,-
of
Carpaccio van Gambero Rosso – sinaasappelricotta – botarga – citrus – algenpoeder €23,-
of
Medaglioni gevuld met witloof – crème van gorgonzola – gel van amarena-kers – crumble van walnoot €18,5,-
**
Bisque van strandkrab – ratatouille van venkel & prei €12,-
**
Citroensorbet – Limoncello Spritz €12,-
**
Ribeye – structuren van knolselder – espuma van mergpijp – zoete aardappel €36,-
of
Skreifilet – tomaat & courgette – mousseline van tomaat €34,-
of
Gevulde filet van Mechelse koekoek – Duchambaissaus – aardappel-waterkerspuree €32,-
**
Sweet Raspberry
witte chocolade – framboos – hibiscus – basilicum €14,5,-

Prijs p/p €80,- (amuses + 5 gangen) zonder drank
Prijs p/p €120,- (inclusief aperitief, door ons geselecteerde wijnen, water, koffie of thee)

(Gerechten kunnen ook apart genomen worden.)