Beste klanten,
gezien de verlengde en verstrengde maatregelen ivm COVID-19, breiden wij onze Take away service uit:
Al onze Takeaway gerechten kunnen voortaan ook besteld worden voor afhaal op woensdag en donderdag. Verder bieden wij ook onze ontbijtboxen en brunchboxen elke zaterdag en zondag aan.
Bestellingen:
via mail op info@fransyvonne.be
of
telefonisch 015/64 01 02 (tussen 15u en 19u).
Bestellen kan tot 16u daags voordien.
Afhalen
Ferdinand Maesstraat 54 – 2550 Waarloos
Takeaway gerechten van woensdag tem zondag tussen 15u en 18u.
ontbijtboxen en brunchboxen zaterdag en zondag tussen 9 en 12u.
Betalen
Ter plaatse cash of met bancontact
Cadeaubons, creditcards, maaltijdcheques.
Consumptiecheques aanvaarden wij niet voor Takeaway.
Stay safe!
Antipasti Italiano
verschillende soorten Italiaanse charcuterie
€ 12
Scampi Frans & Yvonne (6st)
getomateerde currysaus met Elixir d’Anvers
€ 18
Vitello tonato
mierikswortel-botarga
€ 15
Carpaccio van gerookte Holstein
gepekelde groentjes-‘deep smoke’vinaigrette
€ 16
Vol au vent ‘De Luxe’ met Mechelse koekoek
kalfszwezerik-mesclun salade-pomme duchesse
€ 27
Paling in’t groen
met verse frietjes
€ 28
Scampi Frans&Yvonne (9st)
getomateerde currysaus met Elixir d’Anvers – verse frietjes
€ 23
Varkenswangetjes op Normandische wijze
verse aardappelkroketjes
€ 23
Kabeljauwfilet in Seranoham
bospaddestoelen – pastinaakpuree – witte wijnsaus
€ 25
Cannelloni van gegrilde groenten
Italiaanse tomatensaus (veggie)
€ 20
Chocolademousse ‘Down to earth’
crumble van Oreo
€ 6
Tarte à tatin
zure room
€ 7
Selectie Belgische kazen ‘van Tricht’
dadelbrood
€ 12
Frans’ ’koeskis’ - warm - per 2 personen
2 x mini videe met vol au vent van mechelse koekoek
2 x bladerdeeghapje met Butcher’s bolognaise
2 x traaggegaarde shortrib – homemade BBQ-saus
1 x mini camembert “ to share” – kruidige focaccia
Yvonne’s ‘bruscettas’ - koud - per 2 personen - geserveerd met grissini en 2 dipsausjes
2 x vitello tonato ‘Butcher’s style’
2 x gerookte zalm – hazelnootolie – roze peper
2 x carpaccio van gerookte ‘Holstein‘ – gepekelde groentjes – ‘deep smoke’ vinaigrette
Tartaar van Piemontese rund – parmesaan – truffelolie
(incl. fles cava of 1 flesje gin F&Y pp met tonic en botanicals)
Ontbijtbox 'Yvonne's' choice
Vers geperst sinaasappelsap
Verse thee
Vers fruit
Muesli
Yoghurt
Hard gekookt eitje
Selectie Belgische kazen ‘Van Tricht’
Selectie Italiaanse charcuterie
Huisgemaakte kip curry & crabsalade
Breughelkop met mosterd
Gerookte zalm met zijn garnituur
Suiker- & rozijnenbrood
Broodjes, croissant, koffiekoekje, sandwiches
Huisgemaakte confituurs
Choco & boter
Prijs per persoon € 30,00
Vers geperst sinaasappelsap
Verse thee
Vers fruit
Muesli
Yoghurt
Hard gekookt eitje
Selectie Belgische kazen ‘Van Tricht’
Selectie Italiaanse charcuterie
Huisgemaakte kip curry & crabsalade
Duo van wildpaté met huisgemaakte uienconfituur
Gerookte zalm met zijn garnituur
Suiker- & rozijnenbrood
Broodjes, croissant, koffiekoekje, sandwiches
Huisgemaakte confituurs
Choco & boter
Verse soep van de dag
Scampi ‘Frans & Yvonne’ & rösti’s
Stoofvlees met Triple ‘d Anvers & pommes Duchesse
Huisgemaakte chocolademousse
Prijs per persoon € 45,00
Gegratineerde St.Jacobsschelp (kabeljauw – coquilles – mosseltjes) – € 17
of
Trio van ganzenlever – uienconfituur met peperkoek – brioche – € 21
–
Haasje van Iberico varken – boontjes à lardo di colonnata – jus met truffel – aardappelgratin – € 24
of
Skreifilet – wintergroenten – beurre blanc – pommes duchesse – € 26
–
Trio van chocolade bavarois op een krokantje met amandelbisquit – € 10
Prijs per persoon € 45,00