Beste klanten,

gezien de verlengde en verstrengde maatregelen ivm COVID-19, breiden wij onze Take away service uit:

Al onze Takeaway gerechten kunnen voortaan ook besteld worden voor afhaal op woensdag en donderdag.  Verder bieden wij ook onze ontbijtboxen en brunchboxen elke zaterdag en zondag aan.

Bestellingen:
via mail op info@fransyvonne.be
of
telefonisch 015/64 01 02 (tussen 15u en 19u).
Bestellen kan tot 16u daags voordien.

Afhalen
Ferdinand Maesstraat 54 – 2550 Waarloos
Takeaway gerechten van woensdag tem zondag tussen 15u en 19u.
ontbijtboxen en brunchboxen zaterdag en zondag tussen 9 en 12u.

Betalen
Ter plaatse cash of met bankaart
Cadeaubons, creditcards, maaltijdcheques.
Consumptiecheques aanvaarden wij niet voor Takeaway.

Stay safe!

Antipasti Italiano

verschillende soorten Italiaanse charcuterie

€ 12

Scampi Frans & Yvonne (6st)

getomateerde currysaus met Elixir d’Anvers

€ 18

Vitello tonato

mierikswortel-botarga

€ 15

Carpaccio van gerookte Holstein

gepekelde groentjes-‘deep smoke’vinaigrette

€ 16

Vol au vent ‘De Luxe’ met Mechelse koekoek

kalfszwezerik-mesclun salade-pomme duchesse

€ 27

Paling in’t groen

met verse frietjes

€ 28

Scampi Frans&Yvonne (9st)

getomateerde currysaus met Elixir d’Anvers – verse frietjes

€ 23

Varkenswangetjes op Normandische wijze

verse aardappelkroketjes

€ 23

Kabeljauwfilet in Seranoham

bospaddestoelen – pastinaakpuree – witte wijnsaus

€ 25

Cannelloni van gegrilde groenten

Italiaanse tomatensaus (veggie)

€ 20

Chocolademousse ‘Down to earth’

crumble van Oreo

€ 6

Tarte à tatin

zure room

€ 7

Selectie Belgische kazen ‘van Tricht’

dadelbrood

€ 12

Wild zwijn ‘Coppa’-hutsenpotsalade-kropsla-krokante rookworst

of

Gebakken kwartelfilet-saus ‘Veronique’


Eendenborstfilet-sausje met Liefmanskriek-gebraiseerd witloof-aardappelkroketjes

of

Reefilet-bospaddestoelen-Portosaus-verse amandel-en hazelnootkroketjes


Tarte à tatin

zure room


Frans’ ’koeskis’ - warm - per 2 personen

2 x mini videe met vol au vent van mechelse koekoek
2 x bladerdeeghapje met Butcher’s bolognaise
2 x traaggegaarde shortrib – homemade BBQ-saus
1 x mini camembert “ to share” – kruidige focaccia


Yvonne’s ‘bruscettas’ - koud - per 2 personen - geserveerd met grissini en 2 dipsausjes

2 x vitello tonato ‘Butcher’s style’
2 x gerookte zalm – hazelnootolie – roze peper
2 x carpaccio van gerookte ‘Holstein‘ – gepekelde groentjes – ‘deep smoke’ vinaigrette
Tartaar van Piemontese rund – parmesaan – truffelolie


(incl. fles cava of 1 flesje gin F&Y pp met tonic en botanicals)