Maandmenu  €65 pp
Aangepaste wijnen €25 pp

Voorgerechten

St. Jacobsvruchten – pancetta – crème van doperwtjes – munt € 26
of
Lierse asperges ‘Benedict’ – brioche – spinazie – beenham – hollandaise saus € 24,5
of
Tonijn ‘mi-cuit’ – asperges – wasabi – krokantje van parmezaan € 25,5

Hoofdgerechten

Geroosterd lamsbrisket – duo van asperges – demi-glace – ratte aardappelen € 35
of
Zalmfilet – gebrande prei & asperges – sausje van landcress – gekookte krieltjes € 36
of
Hoenderhaas – asperges – morieljes – sauce vin jaune – gekleurde aardappelen uit de oven € 35,5

Dessert

Eton Mess ‘Spring edition’
– roomijs van witte chocolade – meringue – gel van ‘Mara de Bois’ aardbei – rood fruit € 14,5

Gerechten apart verkrijgbaar