Kerstmenu
Te verkrijgen zaterdagavond 24 december en zondagavond 25 december
Prijs €80 p.p. , inclusief glaasje cava
aangepaste wijnen – water -koffie of thee €120 p.p.
Alle gerechten van het menu kunnen ook à la carte genomen worden.
Amuses van de chef
Carpaccio van huisgerookte Filet d’Anvers – structuren van knolselder – walnoot – gecarameliseerde appel €21
of
Sint Jacobsvrucht – peterseliewortel – geconfijte Cevennes ui – krokantje van aardappel €23
of
Medaglioni ‘trio van wild’ – paddestoelen – porcinisaus – espuma van veenbessen €18,50
Soepje van ‘Kabocha’ pompoen – kastanjecrème – waterkers. €12
Citroensorbet – Limoncello spritz €12
Hoofdgerecht
Hertenkalffilet – gratin van boterraap & Maredsous kaas – winterwortel – Portosausje – hazenootkroketjes €36
of
Suprême van parelhoen – gebraiseerd witloof – veenbessen – fine Champagnesaus – krokine met zoete aardappel €32
of
Tongfilet – boschampignons – bisque van grijze garnalen – knolselderpuree met dragon&mosterdzaad. €34
Dessert
Moeulleux van Callebaut chocolade – kroepoek met cacao – gel van papaya. €14,50