Kerstmenu

Te verkrijgen zaterdagavond 24 december en zondagavond 25 december

Prijs €80 p.p. , inclusief glaasje cava
aangepaste wijnen – water -koffie of thee €120 p.p.

Alle gerechten van het menu kunnen ook à la carte genomen worden.

Amuses van de chef

Carpaccio van huisgerookte Filet d’Anvers – structuren van knolselder – walnoot – gecarameliseerde appel  €21

of

Sint Jacobsvrucht – peterseliewortel – geconfijte Cevennes ui  – krokantje van aardappel  €23

of

Medaglioni ‘trio van wild’ – paddestoelen – porcinisaus – espuma van veenbessen  €18,50

 

Soepje van ‘Kabocha’ pompoen – kastanjecrème – waterkers. €12

Citroensorbet – Limoncello spritz  €12

Hoofdgerecht

Hertenkalffilet – gratin van boterraap & Maredsous kaas – winterwortel – Portosausje – hazenootkroketjes  €36

of

Suprême van parelhoen – gebraiseerd witloof – veenbessen – fine Champagnesaus – krokine met zoete aardappel  €32

of

Tongfilet – boschampignons – bisque van grijze garnalen – knolselderpuree met dragon&mosterdzaad. €34

Dessert

Moeulleux van Callebaut chocolade – kroepoek met cacao – gel van papaya. €14,50